Запис Детальніше

Сучасні та інноваційні технології в безпеці газопостачання: монографія.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні та інноваційні технології в безпеці газопостачання: монографія.
 
Creator Сідак, В.С.
Супонєв, В.М.
Броневський, Ю.Ф.
 
Subject Монографии
П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
 
Description У монографії розглядаються актуальні питання аналізу нещасних випадків і аварій та шляхи надійного і економічного функціонування системи газопостачання в сучасних умовах. Визначені інноваційні шляхи підвищення безпеки і ефективності роботи ГРП, розглянуті новітні технології та схеми згідно вимогам європейських стандартів. Приведений аналіз схеми аварійного ризику та підвищення надійності газових мереж шляхом впровадження новітніх технологій будівництва та реконструкції газових мереж. Представлені сучасні підходи з підвищення рівня надійності ВБСГ шляхом впровадження інноваційних схем, технологій та обладнання. Монографія призначена для студентів, аспірантів ВНЗ, а також інженерно-технічних робітників проектних організацій, керівників і спеціалістів підприємств з газопостачання та газифікації.
 
Publisher Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова
 
Date 2015
 
Type Монография
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/41586/1/2015%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20%205%D0%9C%D0%9D%20%D0%A1%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B0.pdf
Сідак, В.С. и Супонєв, В.М. и Броневський, Ю.Ф. (2015) Сучасні та інноваційні технології в безпеці газопостачання: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/41586/