Запис Детальніше

Виховання дітей в дусі миру на матеріалах історії України

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/11699/
 
Title Виховання дітей в дусі миру на матеріалах історії України
Воспитание детей в мире на материалах истории Украины
Parenting peace on the material history of Ukraine
 
Creator Денисюк, Олена Миколаївна
 
Subject Збірники наукових праць
 
Description У статті розкривається важливість виховання дітей дошкільного віку у дусі миру, наголошується на доцільності використання фактів з історії України у вихованні патріотичних почуттів, бажанні жити в мирі та злагоді, пропонуються ефективні методи та прийоми роботи з дітьми у даному напрямі.
В статье раскрывается важность воспитания детей дошкольного возраста в духе мира, отмечается целесообразность использования фактов из истории Украины в воспитании патриотических чувств, желание жить в мире и согласии, предлагаются методы и приемы работы с детьми в данном направлении.
The article reveals the importance of education of preschool children in peace, according to the feasibility of using facts from the history of Ukraine in the education of patriotism, a desire to live in peace and harmony, there are effective methods and techniques for working with children in this area.
 
Publisher Київський університет ім. Б. Грінченка
 
Date 2015
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/11699/1/O_Denysiuk_DOU_IL.pdf
Денисюк, Олена Миколаївна (2015) Виховання дітей в дусі миру на матеріалах історії України Дошкільна освіта в Україні: лідерство в професії : збірник статей. с. 155-158.