Запис Детальніше

Изучение психологических особенностей квалифицированных спортсменов

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/12026/
 
Title Изучение психологических особенностей квалифицированных спортсменов
Вивчення психологічних особливостей кваліфікованих спортсменів
Study Psychological features of qualified athletes
 
Creator Ляшенко, Валентина Миколаївна
Туманова, Валентина Миколаївна
 
Subject Міжнародні
 
Description Рассмотрены и проанализированы психологические особенности разных проявлений уверенности в себе в квалифицированных легкоатлетов. Доказано, что высокие показатели личностной уверенности в себе и владение навыками уверенного поведения у спортсменов, специализирующихся в вертикальных прыжках, а уровень уверенности в успешности спортивной деятельности выше у представителей горизонтальных прыжков.
Розглянуті та проаналізовані психологічні особливості різних проявів впевненості у собі у кваліфікованих легкоатлетів. Доведено, що вищі показники особистісної впевненості у собі та володіння навичками впевненої поведінки у спортсменів, які спеціалізуються у вертикальних стрибках, а рівень впевненості в успішності спортивної діяльності вищий у представників горизонтальних стрибків.
Rozglyanutі that proanalіzovanі psihologіchnі osoblivostі rіznih proyavіv vpevnenostі have sobі have kvalіfіkovanih legkoatletіv. Bring scho vischі pokazniki osobistіsnoї vpevnenostі have sobі that volodіnnya navichkami vpevnenoї povedіnki have sportsmenіv, yakі spetsіalіzuyutsya have vertical stribkah and rіven vpevnenostі in uspіshnostі sportivnoї dіyalnostі vischy have predstavnikіv stribkіv horizontally.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2015-11-20
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/12026/1/V_Lyashenko_20_11_2015_konf_GI.pdf
Ляшенко, Валентина Миколаївна та Туманова, Валентина Миколаївна (2015) Вивчення психологічних особливостей кваліфікованих спортсменів Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Фізична культура і спорт у сучасному суспільстві: досвід, проблеми, рішення (у циклі Анохінських читань). с. 130-134.