Запис Детальніше

Структура спортивної підготовки легкоатлетів, які спеціалізуються в спринтерському бігу

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/19666/
 
Title Структура спортивної підготовки легкоатлетів, які спеціалізуються в спринтерському бігу
 
Creator Хохлюк, А. І.
Шаверський, В. К.
 
Subject LB Theory and practice of education
LB2300 Higher Education
 
Description Система підготовки легкоатлетів - багатогранний і складний педагогічний процес, що складається з трьох взаємопов'язаних компонентів: навчання, тренування і виховання, мета якого - забезпечити розвиток і вдосконалення знань, умінь, рухових навичок і якостей, необхідних для оволодіння технікою легкоатлетичних вправ та досягнення передбачених планом та програмою результатів.
У процесі багаторічних занять легкоатлет, як і будь-який інший спортсмен, проходить технічну, фізичну, тактичну, теоретичну і морально-вольову підготовку.
У процесі підготовки легкоатлета практично використовуються всі основні методи, але характер їх застосування - послідовність, обсяг, інтенсивність і т.п. - Змінюється в залежності від етапу, від того, чи направлена основна увага на навчання або на тренування.
 
Publisher Житомирський державний університет імені Івана Франка
 
Date 2015
 
Type Other
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/19666/1/%D0%90%D0%9D%D0%9E%D0%A2%D0%90%D0%A6%D0%86%D0%AF%20%D0%A5%D0%9E%D0%A5%D0%9B%D0%AE%D0%9A.pdf
Хохлюк, А. І. and Шаверський, В. К. (2015) Структура спортивної підготовки легкоатлетів, які спеціалізуються в спринтерському бігу. Житомирський державний університет імені Івана Франка.