Запис Детальніше

Демографічні процеси: Україна і світ, порівняльний аналіз

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Демографічні процеси: Україна і світ, порівняльний аналіз
Demographic Processes: Ukraine and World, Comporative Analyze.
Демографические процессы: Украина и мир, сравнительный анализ.
 
Creator Барвінський, Анатолій Олександрович
Барвинский, Анатолий Александрович
Barvinskyi, Anatolii Oleksandrovych
 
Subject демографічні процеси
статистика
емпіричний матеріал
генофонд
 
Description У статті розглядаються деякі тенденції, на думку автора головні, розвитку демографічних процесів у сучасному світі та в Україні. Спираючись на дані статистики й емпіричний матеріал, отриманий в ході опитувань населення, автор показує відмінності в динаміці соціально-демографічної структури в цілому в світі, у країнах Європу, і в Україні зокрема. Висновок статті такий: щоб зберегти свій генофонд, Україні необхідно створити для Своїх громадян умови, в яких вони змогли б жити набагато заможніше, ніж тепер. // Русск. версия: В статье рассматриваются некоторые тенденции развития демографических процессов в современном мире и в Украине. Ссылаясь на данные статистики и эмпирический материал, полученный в ходе опросов населения, автор показывает отличия в динамике социально-демографической структуры в мире в целом, в странах Европы и в Украине в частности. Вывод статьи следующий: для сохранения своего генофонда Украине необходимо создать для своих граждан такие условия, при которых они могли бы жить намного комфортнее, чем сейчас.
In this article it is shown some tendencies developing the demographic processes in modern world and Ukraine. According to the information of statistics and empiric material which had received during the questioning of population author shons differences in the dynamics of social-demographic structure in the world in general, in European countries and in Ukraine !.oo. The conclusion of the article: for "saying its genofond it is necessary for Ukraine to create for its citisens conditions to increase the level of comfort to live.
 
Publisher видавництво СумДПУ им. А.С. Макаренка
 
Date 2011-01-20T09:55:23Z
2011-01-20T09:55:23Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Барвінський, А.О. Демографічні процеси: Україна і світ, порівняльний аналіз [Текст] / А.О. Барвінський // Філософські науки. — Суми: Видавництво СумДПУ им. А.С.Макаренка — 2009. — С. 115-123.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/2693
 
Language uk