Запис Детальніше

Принципи формування та розвитку комплексного механізму управління природокористуванням і екологічною безпекою в контексті теорії господарського механізму

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Принципи формування та розвитку комплексного механізму управління природокористуванням і екологічною безпекою в контексті теорії господарського механізму
 
Creator Мішеніна, Наталя Вікторівна
Мишенина, Наталия Викторовна
Mishenina, Natalia Viktorivna
 
Subject господарський механізм
соціально-економічний розвиток
природокористування
хозяйственный механизм
социально-экономическое развитие
природопользование
economic mechanism
ocio-economic development
ecology
 
Description У статті розглянуто принципи формування та розвитку комплексного механізму управління природокористуванням і екологічною безпекою в контексті теорії господарського механізму.
В статье рассмотрены принципы формирования и развития комплексного механизма управления природопользованием и экологической безопасностью в контексте теории хозяйственного механизма.
In the article principles of forming and development of complex mechanism of management ecology and ecological safety are considered in the context of theory of economic mechanism.
 
Publisher Видавництво "Підприємство Фєнікс"
 
Date 2011-02-10T09:48:26Z
2011-02-10T09:48:26Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Мішеніна Н.В. Принципи формування та розвитку комплексного механізму управління природокористуванням і екологічною безпекою в контексті теорії господарського механізму / Н.В. Мішеніна //Сталий розвиток та екологічна безпека суспільства: монографія. - Сімферополь: ПП "Підприємство Фєнікс", 2010. - С.263-279.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/2842
 
Language uk