Запис Детальніше

Методичні підходи до визначення впливу інформаційно-комунікаційних технологій на еколого-економічний розвиток країни

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні підходи до визначення впливу інформаційно-комунікаційних технологій на еколого-економічний розвиток країни
 
Creator Волк, Ольга Миколаївна
Волк, Ольга Николаевна
Volk, Olha Mykolaivna
 
Subject вплив інформаційно-комунікаційних технологій
еколого-економічний розвиток
влияние информационно-коммуникационных технологий
эколого-экономическое развитие
impact of information and communication technologies
еcological and economic development
 
Description У статті досліджено вплив інформаційно-комунікаційних технологій на загальний рівень еколого-економічного розвитку країни. Наведені результати побудови математичної моделі, за допомогою якої 114 країн світу було розбито на класи залежно від значень показників їх соціаль-но-економічного та екологічного розвитку, а також отримано дерево рішень, яке визначає най-більш вагомі показники інформаційно-комунікаційних технологій, покращенню яких треба перш за все приділяти увагу. // Русск. версия: В статье исследовано влияние информационно-коммуникационных технологий на общий уро-вень эколого-экономического развития страны. Приведены результаты построения математичес-кой модели, с помощью которой 114 стран мира были разбиты на классы в зависимости от значе-ний показателей их социально-экономического и экологического развития, а также получено дерево решений, определяющее наиболее весомые показатели информационно-коммуникационных техно-логий, улучшению которых необходимо уделять внимание в первую очередь.
 
Publisher "ВТД "Університетська книга"
 
Date 2011-02-22T09:58:18Z
2011-02-22T09:58:18Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Волк, О.М. Методичні підходи до визначення впливу інформаційно-комунікаційних технологій на еколог-економічний розвиток країни [Текст] / О.М. Волк // Механізм регулювання економіки. — 2008. — №2. — С. 233-238.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3122
 
Language uk