Запис Детальніше

Проект і дослідження геодезичної основи обласного центру методом несуцільних спостережень тріангуляції. Навчальний посібник з курсу «Основні геодезичні роботи»

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проект і дослідження геодезичної основи обласного центру методом несуцільних спостережень тріангуляції. Навчальний посібник з курсу «Основні геодезичні роботи»
 
Creator Літнарович, Руслан Миколайович
Литнарович, Руслан Николаевич
Litnarovych, Ruslan Mykolaiovych
 
Subject прецизійна тріангуляція
несуцільні спостереження
обласне місто
дослідження
 
Description В даній роботі робиться спроба дослідити створення мережі несуцільних спостережень обласного центру для забезпечення облікової одиниці площі в 1 кв.м з точністю визначення координат пунктів 5 мм.
Дана проблема ставиться і реалізується вперше.
В данной работе делается попытка исследовать создание сети несплошных наблюдений областного центра для обеспечения учетной единицы площади в 1 кв.м с точностью определения координат пунктов 5 мм
Данная проблема ставится и реализуется впервые.
An attempt to probe networking uncontinuous supervisions of regional center for providing of registration unit of area in 1 kv.m with exactness of determination of co-ordinates of points 5 mm. is done in this work
This problem is put and realized first.
В даному проекті розглядається спосіб створення геодезичної опори методом тріангуляції, але в ряді пунктів спостереження не ведуться.
Такий підхід був вперше запропонований автором даної роботи, опублікований в ряді робіт, апробований на ряді виробничих мереж і впроваджений в навчальний процес.
Але точність визначення координат пунктів знаходилась в межах 5-10см.
Чернігівський державний інститут економіки і управління.
 
Publisher Чернігівський державний інститут економіки і управління
 
Date 2011-02-23T06:46:39Z
2011-02-23T06:46:39Z
2001
 
Type Learning Object
 
Identifier Літнарович Р.М. Проект і дослідження геодезичної основи обласного центру методом несуцільних спостережень тріангуляції. Навчальний посібник з курсу «Основні геодезичні роботи» ЧДІЕ і У, Чернігів, 2001, -16с.
УДК 528.31/35:528.72
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3159
 
Language uk