Запис Детальніше

Культурологія

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Культурологія
 
Creator Сандюк, Л.О.
Щубелка, Н.В.
Шмиголь, М.Ф.
Симоненко, С.П.
Сулим, О.В.
Сандюк, Л.А.
Щубелка, Н.В.
Шмиголь, М.Ф.
Симоненко, С.П.
Сулим, А.В.
Sandyuk, L.
Schubelka, N.
Shmigol, M.
Simonenko, S.
Sulim, A.
 
Description Згідно з навчальною програмою, затвердженою Міністерством освіти і науки України, у навчально-методичному комплексі “Культурологія” розглядаються проблеми сутності культури та механізми її функціонування і розвитку, провідні концепції культурологіїї щодо походження, типологізації культури, схем культурно-історичної динаміки; історичні типи соціокультурних світів, що базуються на певній ціннісно-світоглядній основі; провідні тенденції сучасного культурного розвитку. Значна увага приділяється таким феноменам духовної культури як релігія та мистецтво.
З метою найбільш ефективної організації самостійної роботи студентів, поряд з викладенням теоретичних основ курсу, в комплекс до кожної теми включені запитання для самоперевірки, плани семінарських занять, тематика рефератів та доповідей, індивідуальні завдання для самостійної роботи, тести, а також література. Фрагменти текстів першоджерел до кожної теми будуть сприяти більш глибокому засвоєнню матеріалу студентами та збагаченню їх інтерпретаційного досвіду.
Посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації.
 
Date 2012-11-05T12:29:11Z
2012-11-05T12:29:11Z
2006
 
Type Book
 
Identifier Культурологія : навчально-методичний комплекс для самостійної роботи студентів / Ред. Людмила Онисимiвна Сандюк ; Наталя Володимирiвна Щубелка. - Одеса: Автограф, 2006. - 398 с.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/172
 
Language uk
 
Publisher Автограф