Запис Детальніше

Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject тропічні олії
рецептурні інгредієнти
технологічні переваги
тропические масла
рецептурные ингредиенты
технологические преимущества
tropical oils
recipe ingredients
technological advantages
 
Description Обґрунтовано переваги використання тропічних олій як рецептурних інгредієнтів харчових продуктів.
Обоснованы преимущества использования тропических масел как рецептурных ингредиентов пищевых продуктов.
The advantages of tropical oils as ingredients of foods.
 
Date 2013-02-12T09:20:32Z
2013-02-12T09:20:32Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т. А. Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах / Т.А. Кунділовська // Матеріали міжнар. науково-практичної конференції «Проблеми гігієни та технології харчування. Сучасні тенденції і перспективи розвитку». – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 30–32.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
 
Language uk
 
Publisher Донецьк: ДонНУЕТ