Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах
|
|
Creator |
Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
|
Subject |
тропічні олії
рецептурні інгредієнти технологічні переваги тропические масла рецептурные ингредиенты технологические преимущества tropical oils recipe ingredients technological advantages |
|
Description |
Обґрунтовано переваги використання тропічних олій як рецептурних інгредієнтів харчових продуктів.
Обоснованы преимущества использования тропических масел как рецептурных ингредиентов пищевых продуктов. The advantages of tropical oils as ingredients of foods. |
|
Date |
2013-02-12T09:20:32Z
2013-02-12T09:20:32Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кунділовська Т. А. Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах / Т.А. Кунділовська // Матеріали міжнар. науково-практичної конференції «Проблеми гігієни та технології харчування. Сучасні тенденції і перспективи розвитку». – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 30–32.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Донецьк: ДонНУЕТ
|
|