Запис Детальніше

Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject конкурентоспроможність
яблучний нектар
профілограма
смаковитість
конкурентоспособность
яблочный нектар
профилограмма
вкусность
сompetitiveness
apple nectar
profilogram
goodies
 
Description В статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів.
В статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов.
In the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider.
 
Date 2013-02-12T10:13:03Z
2013-02-12T10:13:03Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
 
Language uk
 
Publisher Одеський державний економічний університет