Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»
|
|
Creator |
Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
|
Subject |
конкурентоспроможність
яблучний нектар профілограма смаковитість конкурентоспособность яблочный нектар профилограмма вкусность сompetitiveness apple nectar profilogram goodies |
|
Description |
В статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів.
В статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов. In the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider. |
|
Date |
2013-02-12T10:13:03Z
2013-02-12T10:13:03Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Одеський державний економічний університет
|
|