Запис Детальніше

Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject кава натуральна розчинна
показники споживчої цінності
кофе натуральный растворимый
показатели потребительской ценности
natural instant coffee
indicators of consumer values
 
Description Розроблено пропозиції щодо оптимізації вимог, встановлених стандартом для фізико-хімічних показників якості кави натуральної розчинної.
Разработаны предложения относительно оптимизации требований, установленных стандартом для физико-химических показателей качества кофе натурального растворимого.
The suggestions on the streamlining of the requirements established standard for the physical and chemical quality natural instant coffee.
 
Date 2013-02-12T12:24:10Z
2013-02-12T12:24:10Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т. А. Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної / Т. А. Кунділовська // Товарознавство і торгівля в умовах глобалізації економіки: проблеми та досвід : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. / м-во освіти і науки, молоді та спроту України; ДонНУЕТ. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. – С. 108-110.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224
 
Language uk
 
Publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського