Запис Детальніше

Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject кава
органолептична оцінка
балова шкала
кофе
органолептическая оценка
балловая шкала
сoffee
organoleptic evaluation
mark scale
 
Description Робота містить аналіз документації щодо сенсорної оцінки кави натуральної розчинної, пропозиції стосовно вдосконалення методики такої оцінки. Розроблено п’ятибалову шкалу оцінки якості кави. Наведені приклади використання розробленої методики.
Работа содержит анализ документации относительно сенсорной оценки кофе натурального растворимого, предложения по усовершенствованию методики такой оценки. Разработали 5-ти балльную шкалу оценки качества кофе. Привели примеры использования разработанной методики.
The work contains examination of documentation about coffee sensory analysis and suggestions of its improvement. Numbers scale of analysis has been developed. There are examples of developed methodology usage.
 
Date 2013-02-12T13:59:19Z
2013-02-12T13:59:19Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т. А. Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної/ Т. А. Кунділовська, К. В. Коцієвська // Збірник наукових праць ОНАХТ. – Одеса: ОНАХТ, 2010. – Вип. 38. - Т. 2. – С. 453–459.
2073–8730
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
 
Language uk
 
Publisher Одеса: ОНАХТ