Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії
|
|
Creator |
Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
|
Subject |
тропічні олії
біологічна цінність фізіологічна цінність тропические масла биологическая ценность физиологическая ценность tropical oils biological value the physiological value |
|
Description |
Визначено хімічні властивості тропічних олій, які формують їхню біологічну та фізіологічну цінність.
Определены химические свойства тропических масел, формирующие их биологическую и физиологическую ценность. The chemical properties of tropical oils, which form their biological and physiological value are determine. |
|
Date |
2013-02-13T08:57:55Z
2013-02-13T08:57:55Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кунділовська Т. А. Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії / Т. А. Куніловська // Матеріали міжнародної науково- практичної Інтернет-конференції «Актуальні питання сучасного товарознавства» – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 106-108.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського
|
|