Запис Детальніше

Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject тропічні олії
біологічна цінність
фізіологічна цінність
тропические масла
биологическая ценность
физиологическая ценность
tropical oils
biological value
the physiological value
 
Description Визначено хімічні властивості тропічних олій, які формують їхню біологічну та фізіологічну цінність.
Определены химические свойства тропических масел, формирующие их биологическую и физиологическую ценность.
The chemical properties of tropical oils, which form their biological and physiological value are determine.
 
Date 2013-02-13T08:57:55Z
2013-02-13T08:57:55Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т. А. Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії / Т. А. Куніловська // Матеріали міжнародної науково- практичної Інтернет-конференції «Актуальні питання сучасного товарознавства» – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 106-108.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/228
 
Language uk
 
Publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського