Запис Детальніше

Принципи побудови захищених інтелектуальних мереж

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Принципи побудови захищених інтелектуальних мереж
The principles of networking for protected intellectual networks
 
Creator Казакова, Н.Ф.
Kazakova, N.
 
Subject захищена інтелектуальна мережа
життєвий цикл мереж
рrotected intellectual net
life circle of a network
 
Description Розглянуті питання, що стосуються: принципу спадкоємності, який забезпечує як технічний роз¬виток, так і швидке освоєння захищеної інтелектуальної мережі користувачами; принципу перс¬пективності - тривалого життєвого циклу такої мережі як технічної системи, що забезпечує при¬бутковість; принципу розвитку, який визначає відповідність технічної системи загальному рівню техносфери і суспільства; принципу екологічності, який пов'язаний зі станом здоров'я і рівнем життя соціуму; принципу інформативності, який визначає вплив захищеної системи на коефіці¬єнт корисної дії особистої і суспільної праці; принципу прибутковості, який безпосередньо визна¬чає прибутковість системи. Показано, що мінімізація часу адаптації досягається за рахунок принципу синергетичності, а захист від непрогнозованих дій і процесів - за рахунок принципу керованості. Також показано, що принцип етапності забезпечує реалістичність концепції, а принцип ефективності зв'язує воєдино соціально-економічну і технічну концепції.

Questions concerning the principles of heredity, availability, development, ecological compatibility and profitability are investigated in the article.
 
Date 2013-05-29T06:58:07Z
2013-05-29T06:58:07Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Казакова Н.Ф. Принципи побудови захищених інтелектуальних мереж / Н.Ф. Казакова // Вісник ДУІКТ.- К.: ДУІКТ, 2009. - Том 7. - №4. - С. 381-388.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/295
 
Language uk
 
Publisher К.: ДУІКТ