Запис Детальніше

Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства
The concept of «costs» in accounting for the restaurant industry enterprises
 
Creator Лижавська (Супрученко), О.Л.
Лижавская (Супрученко), О.Л.
Luzhavska (Supruchenko), O.
 
Subject витрати
облік
ресторанне господарство
методичні рекомендації
expenses
accounting
restaurant management
guidance
 
Description У статті проаналізовано історичні етапи розвитку знань про витрати, розглянуто їх загальноекономічний зміст з точки зору сучасних авторів та нормативного законодавства. За даними результатів дослідження визначена сутність поняття «витрати ресторанного господарства» та сформульовано його визначення.
In article are analyzed the historical stages of knowledge about costs, considered their general economic content in terms of view of modern scientists and regulatory legislation. According to the results of the study defined the essence of the concept of "cost restaurants" and formulated its definition
 
Date 2013-11-18T20:11:56Z
2013-11-18T20:11:56Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. - № 12 (191). – С. 72-81.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
 
Language uk
 
Publisher Одеський національний економічний університет