Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства
The concept of «costs» in accounting for the restaurant industry enterprises |
|
Creator |
Лижавська (Супрученко), О.Л.
Лижавская (Супрученко), О.Л. Luzhavska (Supruchenko), O. |
|
Subject |
витрати
облік ресторанне господарство методичні рекомендації expenses accounting restaurant management guidance |
|
Description |
У статті проаналізовано історичні етапи розвитку знань про витрати, розглянуто їх загальноекономічний зміст з точки зору сучасних авторів та нормативного законодавства. За даними результатів дослідження визначена сутність поняття «витрати ресторанного господарства» та сформульовано його визначення. In article are analyzed the historical stages of knowledge about costs, considered their general economic content in terms of view of modern scientists and regulatory legislation. According to the results of the study defined the essence of the concept of "cost restaurants" and formulated its definition |
|
Date |
2013-11-18T20:11:56Z
2013-11-18T20:11:56Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. - № 12 (191). – С. 72-81.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Одеський національний економічний університет
|
|