Запис Детальніше

Етапи здійснення аналізу діяльності конкурентів (на прикладі підприємств харчової промисловості)

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Етапи здійснення аналізу діяльності конкурентів (на прикладі підприємств харчової промисловості)
 
Creator Зайцева, Н.О.
 
Description У статті розглянуто підходи щодо проведення аналізу діяльності конкурентів, удосконалено структуру такого аналізу. Наводиться методика побудови конкурентної карти ринку. Здійснено побудову конкурентної карти ринку
підприємств, що знаходяться на Півдні
України та належать до виноробної галузі
харчової промисловості. In the article approaches to the competitors’activity analysis realization are viewed, the
structure of such analysis is improved.
Methods of market competitive map
construction are set. The construction of the
market competitive map of the enterprises
which in the South of Ukraine are situated and to the winemaking branch of food industry are belonged is carried out.
 
Date 2013-12-03T13:31:52Z
2013-12-03T13:31:52Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Зайцева Н. О. Етапи здійснення аналізу діяльності конкурентів (на прикладі підприємств харчової промисловості) / Н. О. Зайцева // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / гол. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2009. – Вип. 35. - С. 197-204.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/727
 
Language uk
 
Publisher Одеський державний економічний університет