Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища
|
|
Creator |
Кравченко, В.О.
Кравченко, В.А. Kravchenko, V. |
|
Description |
У статті проаналізовано сучасний стан м'ясної галузі Одеського регіону, визначено причини занепаду, проблеми галузі та основні можливі шляхи виходу з кризи. Надано рекомендації щодо поліпшення підприємств м'ясної промисловості – це поліпшення якості продукції для конкурентоспроможності продукції на світовому ринку завдяки використанню новітньої технології та створенню кооперативного механізму із сільсько-господарськими підприємствами. The article analyses the current state of the meat industry in Odessa region; the causes of its decay and the main problems of the industry are defined; the major variants of the crisis solution are presented. Recommendations are offered to improve meat industry enterprises: these are improvement of the product quality on world market due applying new technologies and creating cooperative mechanism with agrarian enterprises. |
|
Date |
2013-12-10T11:50:28Z
2013-12-10T11:50:28Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравченко В. О. Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища / В. О. Кравченко, Н. А. Туріца // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2010. – Вип. 38. - С. 277-284.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Одеський державний економічний університет
|
|