Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого
Определение критериев идентификации зеленого чая Determination of criteria for identification of green tea |
|
Creator |
Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
|
Subject |
чай зелений байховий
гатунок ідентифікація критерії чай зеленый байховый сорт идентификация критерии green tea lapsany brand identification criteria |
|
Description |
У доповіді обґрунтовано, що комплекс фізико-хімічних властивостей та органолептичних показників є основними об’єктивними критеріями ідентифікації та чинниками формування споживчої (фізіологічної) цінності, які обумовлюють конкурентоспроможність товару.
В докладе обоснованы, что комплекс физико-химических свойств и органолептических показателей являются основными объективными критериями идентификации и факторами формирования потребительской (физиологической) ценности, которые обусловливают конкурентоспособность товара. The article proved that the complex physical and chemical properties and organoleptic characteristics are the main objective identification criteria and factors of consumer (physiological) values that determine the competitiveness of the goods. |
|
Date |
2014-06-01T18:42:20Z
2014-06-01T18:42:20Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кунділовська Т. А. Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція ( 13-14 травня 2013 р.). – Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. – С. 164-165.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
|