Запис Детальніше

Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого
Определение критериев идентификации зеленого чая
Determination of criteria for identification of green tea
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject чай зелений байховий
гатунок
ідентифікація
критерії
чай зеленый байховый
сорт
идентификация
критерии
green tea lapsany
brand
identification
criteria
 
Description У доповіді обґрунтовано, що комплекс фізико-хімічних властивостей та органолептичних показників є основними об’єктивними критеріями ідентифікації та чинниками формування споживчої (фізіологічної) цінності, які обумовлюють конкурентоспроможність товару.
В докладе обоснованы, что комплекс физико-химических свойств и органолептических показателей являются основными объективными критериями идентификации и факторами формирования потребительской (физиологической) ценности, которые обусловливают конкурентоспособность товара.
The article proved that the complex physical and chemical properties and organoleptic characteristics are the main objective identification criteria and factors of consumer (physiological) values that determine the competitiveness of the goods.
 
Date 2014-06-01T18:42:20Z
2014-06-01T18:42:20Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т. А. Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція ( 13-14 травня 2013 р.). – Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. – С. 164-165.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682
 
Language uk
 
Publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі