Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
Установление сорта зеленого чая по критериям идентификации Establishing brand of green tea on the criteria of identification |
|
Creator |
Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
|
Subject |
чай зелений байховий
гатунок ідентифікація критерії сенсорний аналіз фенольні сполуки чай зеленый байховый сорт идентификация критерии сенсорный анализ фенольные соединения green tea lapsany brand identification criteria sensory analysis phenolic compounds |
|
Description |
У статті обґрунтовано необхідність проведення кваліметричної ідентифікації імпортованого чаю зеленого байхового. Визначено критерії ідентифікації, що використовуються з метою встановлення гатунку чаю зеленого.
В статье обоснована необходимость проведения квалиметрической идентификации импортируемого чая зеленого байхового. Определены критерии идентификации, используемых с целью установления сорта зеленого чая. The article substantiates the necessity of qualimetric identification for imported lapsany green tea. The criteria of identification used to establish the brand of green tea. |
|
Date |
2014-06-01T18:58:56Z
2014-06-01T18:58:56Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кунділовська Т. А. Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці. Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2013. – Т. 2. - Вип. 44. – С. 314-317.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Одеська національна академія харчових технологій
|
|