Запис Детальніше

Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
Установление сорта зеленого чая по критериям идентификации
Establishing brand of green tea on the criteria of identification
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject чай зелений байховий
гатунок
ідентифікація
критерії
сенсорний аналіз
фенольні сполуки
чай зеленый байховый
сорт
идентификация
критерии
сенсорный анализ
фенольные соединения
green tea lapsany
brand
identification
criteria
sensory analysis
phenolic compounds
 
Description У статті обґрунтовано необхідність проведення кваліметричної ідентифікації імпортованого чаю зеленого байхового. Визначено критерії ідентифікації, що використовуються з метою встановлення гатунку чаю зеленого.
В статье обоснована необходимость проведения квалиметрической идентификации импортируемого чая зеленого байхового. Определены критерии идентификации, используемых с целью установления сорта зеленого чая.
The article substantiates the necessity of qualimetric identification for imported lapsany green tea. The criteria of identification used to establish the brand of green tea.
 
Date 2014-06-01T18:58:56Z
2014-06-01T18:58:56Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т. А. Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці. Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2013. – Т. 2. - Вип. 44. – С. 314-317.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683
 
Language uk
 
Publisher Одеська національна академія харчових технологій