Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів
Оценка конкурентоспособности вкусовых товаров Evaluation of the competitiveness of flavoring products |
|
Creator |
Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
|
Subject |
чай зелений байховий
критерії конкурентоспроможності споживацький попит чай зеленый байховый критерии конкурентоспособности потребительский спрос green tea lapsany competitiveness criteria consumer demand |
|
Description |
У статті викладено аргументи щодо доцільності дослідження конкурентоспроможності чаю зеленого з метою вирішення проблеми формування торгового асортименту підприємствами роздрібної торгівлі. Обґрунтовано критерії конкурентоспроможності смакових товарів, які відображають споживацький попит.
В статье изложены аргументы относительно целесообразности исследования конкурентоспособности зеленого чая с целью решения проблемы формирования торгового ассортимента предприятиями розничной торговли. Обоснованы критерии конкурентоспособности вкусовых товаров, которые отражают потребительский спрос. Arguments are expounded on a benefit to research of competitiveness of green tea in order to solve the problem of forming trading range retailers. Criteries for competitiveness flavoring products that reflect consumer demand are substantiated. |
|
Date |
2014-06-01T19:32:07Z
2014-06-01T19:32:07Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кунділовська Т. А. Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Вісник соціально-економічних досліджен: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – № 51 – С. 76-80.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Одеський національний економічний університет
|
|