Запис Детальніше

Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів
Оценка конкурентоспособности вкусовых товаров
Evaluation of the competitiveness of flavoring products
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject чай зелений байховий
критерії конкурентоспроможності
споживацький попит
чай зеленый байховый
критерии конкурентоспособности
потребительский спрос
green tea lapsany
competitiveness criteria
consumer demand
 
Description У статті викладено аргументи щодо доцільності дослідження конкурентоспроможності чаю зеленого з метою вирішення проблеми формування торгового асортименту підприємствами роздрібної торгівлі. Обґрунтовано критерії конкурентоспроможності смакових товарів, які відображають споживацький попит.
В статье изложены аргументы относительно целесообразности исследования конкурентоспособности зеленого чая с целью решения проблемы формирования торгового ассортимента предприятиями розничной торговли. Обоснованы критерии конкурентоспособности вкусовых товаров, которые отражают потребительский спрос.
Arguments are expounded on a benefit to research of competitiveness of green tea in order to solve the problem of forming trading range retailers. Criteries for competitiveness flavoring products that reflect consumer demand are substantiated.
 
Date 2014-06-01T19:32:07Z
2014-06-01T19:32:07Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т. А. Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Вісник соціально-економічних досліджен: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – № 51 – С. 76-80.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686
 
Language uk
 
Publisher Одеський національний економічний університет