Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства
Таксономический анализ как инструмент интерактивной оптимизации производственной программы мясоперерабатывающего предприятия Taxonomic analysis as an instrument of interactive optimization of the meat-processing enterprise’s production plan |
|
Creator |
Єгупов, Ю.А.
Егупов, Ю.А. Yegupov, Y. |
|
Subject |
виробнича програма
оптимальний план оптимізація інтерактивна процедура багатокритеріальний підхід багатоцільова задача таксономічний аналіз производственная программа оптимальный план оптимизация интерактивная процедура многокритериальный подход многоцелевая задача таксономический анализ production plan optimal plan optimization interactive procedure multicriterion approach multipurpose task taxonomic analysis |
|
Description |
Розглянуто сутність і основні детермінанти інтерактивної процедури оптимізації виробничої програми промислового підприємства. Досліджені її особливості при реалізації багатокритеріального підходу до формування оптимального виробничого плану м’ясопереробного підприємства. Обґрунтовано принцип вибору найбільш переважного рішення багатоцільової задачи. Розроблено алгоритм його реалізації, заснований на використанні методів таксономічного аналізу.
Рассмотрены сущность и основные детерминанты интерактивной процедуры оптимизации производственной программы промышленного предприятия. Исследованы ее особенности при реализации многокритериального подхода к формированию оптимального производственного плана мясоперерабатывающего предприятия. Обоснован принцип выбора наиболее предпочтительного решения многоцелевой задачи. Разработан алгоритм его реализации, основанный на использовании методов таксономического анализа. The main point and determinants of the interactive procedure of the optimization of the enterprise’s production plan were considered. Its peculiarities of the implementation of the multicriterion approach to the formation of the meat-processing enterprise’s optimal production plan were researched. The principle of choice of the most preferable solution of the multipurpose task was grounded. The algorithm of its implementation based on the usage of the taxonomic analysis’s methods was presented. |
|
Date |
2014-06-10T13:06:33Z
2014-06-10T13:06:33Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Єгупов Ю. А. Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства / Ю. А. Єгупов // Вісник Запорізького національного університету: збірник наукових праць. Економічні науки. – 2011. - №4. – С. 113-118.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Запорізький національний університет
|
|