Запис Детальніше

Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства
Таксономический анализ как инструмент интерактивной оптимизации производственной программы мясоперерабатывающего предприятия
Taxonomic analysis as an instrument of interactive optimization of the meat-processing enterprise’s production plan
 
Creator Єгупов, Ю.А.
Егупов, Ю.А.
Yegupov, Y.
 
Subject виробнича програма
оптимальний план
оптимізація
інтерактивна процедура
багатокритеріальний підхід
багатоцільова задача
таксономічний аналіз
производственная программа
оптимальный план
оптимизация
интерактивная процедура
многокритериальный подход
многоцелевая задача
таксономический анализ
production plan
optimal plan
optimization
interactive procedure
multicriterion approach
multipurpose task
taxonomic analysis
 
Description Розглянуто сутність і основні детермінанти інтерактивної процедури оптимізації виробничої програми промислового підприємства. Досліджені її особливості при реалізації багатокритеріального підходу до формування оптимального виробничого плану м’ясопереробного підприємства. Обґрунтовано принцип вибору найбільш переважного рішення багатоцільової задачи. Розроблено алгоритм його реалізації, заснований на використанні методів таксономічного аналізу.
Рассмотрены сущность и основные детерминанты интерактивной процедуры оптимизации производственной программы промышленного предприятия. Исследованы ее особенности при реализации многокритериального подхода к формированию оптимального производственного плана мясоперерабатывающего предприятия. Обоснован принцип выбора наиболее предпочтительного решения многоцелевой задачи. Разработан алгоритм его реализации, основанный на использовании методов таксономического анализа.
The main point and determinants of the interactive procedure of the optimization of the enterprise’s production plan were considered. Its peculiarities of the implementation of the multicriterion approach to the formation of the meat-processing enterprise’s optimal production plan were researched. The principle of choice of the most preferable solution of the multipurpose task was grounded. The algorithm of its implementation based on the usage of the taxonomic analysis’s methods was presented.
 
Date 2014-06-10T13:06:33Z
2014-06-10T13:06:33Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Єгупов Ю. А. Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства / Ю. А. Єгупов // Вісник Запорізького національного університету: збірник наукових праць. Економічні науки. – 2011. - №4. – С. 113-118.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
 
Language uk
 
Publisher Запорізький національний університет