Запис Детальніше

Таксономический анализ как метод оценки конкурентоспособности продукции

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Таксономический анализ как метод оценки конкурентоспособности продукции
Таксономічний аналіз як метод оцінки конкурентоспроможності продукції
Taxonomic analysis as a method of estimating the competitiveness of products
 
Creator Литвинова, В.А.
Літвінова, В.О.
Litvinova, V.
 
Subject конкурентоспособность продукции
уровень конкурентоспособности
метод определения конкурентоспособности продукции
таксономический анализ
расчет таксономического показателя
конкурентоспроможність
рівень конкурентоспроможності
метод визначення конкурентоспроможності продукції
таксономічного аналізу
обчислення таксономічного індексу
competitiveness
the level of competitiveness
the method of determining the competitiveness of products
taxonomic analysis
calculation of taxonomic index
 
Description В работе приводится теоретическое и практическое обоснование использования таксономического метода для анализа уровня конкурентоспособности продукции.
У статті наведено теоретичне і практичне виправдання використання таксономічного методу для аналізу конкурентоспроможності продукції.
The paper presents theoretical and practical justification for the use of taxonomic method for analyzing the competitiveness of products.
 
Date 2014-07-04T07:55:46Z
2014-07-04T07:55:46Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Литвинова В. А. Таксономический анализ как метод оценки конкурентоспособности продукции / В. А. Литвинова // Економіка. Управління. Інновації: електронне наукове фахове видання. – Режим доступа: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/eui_2012_1_29.pdf.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2019
 
Language ru