Запис Детальніше

Електронне меню як засіб удосконалення системи замовлень на підприємствах ресторанного господарства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електронне меню як засіб удосконалення системи замовлень на підприємствах ресторанного господарства
Электронное меню как средство совершенствования системы заказов на предприятиях ресторанного хозяйства
Electronic menu as a means of improving the system of orders in the restaurant business enterprises
 
Creator Супрученко, О.Л.
Супрученко, О.Л.
Supruchenko, O.
 
Subject ресторанне господарство
електронне меню
система замовлень
ресторанное хозяйство
электронное меню
система заказов
restaurant management
electronic menu
ordering system
 
Description У тезах доповіді проаналізовано вимоги до оформлення меню в залежності від класу та типу підприємства ресторанного господарства. В час інноваційних технологій неможливо представити будь-яку сферу життя, яка не наповнена автоматизованими системами та комп’ютерами. Так й діяльність підприємств ресторанного господарства з кожним днем все більше наповнюється автоматизацією. Зокрема, як засіб удосконалення системи замовлень можна виокремити електронне меню. Виокремлено його переваги та недоліки. Запропоновано запровадження електронного меню у ресторанах.
В тезисах доклада проанализированы требования к оформлению меню в зависимости от класса и типа предприятия ресторанного хозяйства. Во время инновационных технологий невозможно представить любую сферу жизни, которая не наполнена автоматизированными системами и компьютерами. Так и деятельность предприятий ресторанного хозяйства с каждым днем все больше наполняется автоматизацией. В частности, как средство совершенствования системы заказов можно выделить электронное меню. Выделены его преимущества и недостатки. Предложено внедрение электронного меню в ресторанах.
The theses of the report analyzes the requirements for the menu depending on the class and type of company restaurants. At the time of innovative technologies is impossible to imagine any area of life that is filled with automated systems and computers. Activities of enterprises restaurants every day more and more filled with automation. In particular, as a means of improving the system of orders can highlight electronic menu. Are pointed out its advantages and disadvantages. Proposed introduction of electronic menus in restaurants.
 
Date 2014-10-23T06:19:36Z
2014-10-23T06:19:36Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Супрученко О. Л. Електронне меню як засіб удосконалення системи замовлень на підприємствах ресторанного господарства / О. Л. Супрученко // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу у контексті євроінтеграції: матеріали науково-практичної конференції. – Одеса, 2014. – С. 84-86.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2405
 
Language uk
 
Publisher Одеський національний економічний університет