Запис Детальніше

Оцінка конкурентоспроможності підприємства переробної галузі і розробка рекомендацій щодо її підвищення

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка конкурентоспроможності підприємства переробної галузі і розробка рекомендацій щодо її підвищення
Оценка конкурентоспособности предприятия перерабатывающей отрасли и разработка рекомендаций по её повышению
The rating the competitiveness of enterprises of the processing industry and the development of recommendations for the improvement of its
 
Creator Павлова, Т.В.
Павлова, Т.В.
Pavlova, T.
 
Subject галузь
підприємство
стратегія
потенціал
конкурентоспроможність
отрасль
предприятие
стратегия
потенциал
конкурентоспособность
industry
enterprise
strategy
potential
competitiveness
 
Description Об’єктом наукового дослідження є підприємства переробної галузі, як складові господарського комплексу Одеського регіону.
Предметом наукового дослідження є наукові і методичні підходи до процесу забезпечення конкурентоспроможності підприємства переробної галузі.
Мета роботи полягає у використанні методичних підходів і розробці методики забезпечення конкурентоспроможності потенціалу підприємства.
Объектом научного исследования являются предприятия перерабатывающей отрасли, как составляющие хозяйственного комплекса Одесского региона.
Предметом научного исследования являются научные и методические подходы к процессу обеспечения конкурентоспособности потенциала предприятия перерабатывающей отрасли.
Цель работы состоит в использовании методических подходов и разработке методики обеспечения конкурентоспособности потенциала предприятия.
Object of scientific research are the enterprises of the processing industry, as components of the economic complex of the Odessa region.
Subject of scientific research is scientific and methodical approaches to the process of ensuring the competitiveness of the enterprise potential of the processing industry.
The aim of the work is the use of methodological approaches and the development of methods to ensure the competitiveness of the enterprise potential.
 
Date 2014-11-07T11:21:19Z
2014-11-07T11:21:19Z
2013
 
Type Technical Report
 
Identifier Павлова Т. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємства переробної галузі і розробка рекомендацій щодо її підвищення: звіт про науково-дослідну роботу / Т. В. Павлова, А. Л. Сабадирьова, Д. Е. Салавеліс. – Одеса, 2013. – 172 с.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2528
 
Language uk