Запис Детальніше

Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
Разработка методики определения конкурентного потенциала молочных консервов
Development of methodology for determination of competitive potential canned milk
 
Creator Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
 
Subject конкурентний потенціал
локальні потенціали
інтегральний показник
рівень якості
молочні консерви
конкурентный потенциал
локальные потенциалы
интегральный показатель
уровень качества
молочные консервы
competitive potential
local potentials
integral indicator
level of quality canned milk
 
Description У статті обґрунтовано необхідність розробки науково-методичних та практичних рекомендацій щодо оцінювання конкурентного потенціалу молочних консервів із застосуванням товарознавчо-технологічних та маркетингових підходів.
В статье обоснована необходимость разработки научно-методических и практических рекомендаций по оценке конкурентного потенциала молочных консервов с применением товароведно-технологических и маркетинговых подходов.
The article contains the necessity to develop scientific, methodological and practical recommendations for assessing the competitive potential of canned milk with using commodity research, technological and marketing approaches.
 
Date 2014-11-18T13:06:59Z
2014-11-18T13:06:59Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Кунділовська Т. А. Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса, 2014. – Вип. 46. – Т. 2. – С. 339–345.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598
 
Language uk
 
Publisher Одеська національна академія харчових технологій