Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
Разработка методики определения конкурентного потенциала молочных консервов Development of methodology for determination of competitive potential canned milk |
|
Creator |
Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
|
Subject |
конкурентний потенціал
локальні потенціали інтегральний показник рівень якості молочні консерви конкурентный потенциал локальные потенциалы интегральный показатель уровень качества молочные консервы competitive potential local potentials integral indicator level of quality canned milk |
|
Description |
У статті обґрунтовано необхідність розробки науково-методичних та практичних рекомендацій щодо оцінювання конкурентного потенціалу молочних консервів із застосуванням товарознавчо-технологічних та маркетингових підходів.
В статье обоснована необходимость разработки научно-методических и практических рекомендаций по оценке конкурентного потенциала молочных консервов с применением товароведно-технологических и маркетинговых подходов. The article contains the necessity to develop scientific, methodological and practical recommendations for assessing the competitive potential of canned milk with using commodity research, technological and marketing approaches. |
|
Date |
2014-11-18T13:06:59Z
2014-11-18T13:06:59Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кунділовська Т. А. Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса, 2014. – Вип. 46. – Т. 2. – С. 339–345.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Одеська національна академія харчових технологій
|
|