Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств
Формирование ассортиментной стратегии мясоперерабатывающих предприятий The forming of assortment strategy for meat-processing industry |
|
Creator |
Дяченко, Л.Е.
Безнесюк, Я.М. Дяченко, Л.Э. Безнесюк, Я.Н. Dyachenko, L. Beznesyuk, Y. |
|
Subject |
асортиментна стратегія
м’ясопереробна промисловість методи стратегічного аналізу матриця БКГ ассортиментная стратегия мясоперерабатывающая промышленность методы стратегического анализа матрица БКГ assortment strategy meat-processing industry methods of Strategic analysis BCG matrix |
|
Description |
В статті розглянуто необхідність формування асортиментної стратегії для м’ясопереробних підприємств. Побудовано матрицю БКГ та проаналізовано отримані результати, сформовано висновки щодо основних тенденції асортиментної політики м’ясопереробних підприємств.
В статье рассмотрена необходимость формирования ассортиментной стратегии для мясоперерабатывающих предприятий. Построено матрицу БКГ и проанализированы полученные результаты, сформулированы выводы относительно основных тенденции ассортиментной политики мясоперерабатывающих предприятий. The necessity of forming the assortment strategy for meat-processing industry was regarded. The BCG matrix was constructed and the results were analyzed. The conclusions concerning the main tendencies of assortment strategy for meat-processing industry were formed. |
|
Date |
2014-12-12T09:05:02Z
2014-12-12T09:05:02Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дяченко Л. Е. Формування асортиментної стратегії м’ясопереробних підприємств / Л. Е. Дяченко, Я. М. Безнесюк // Аграрний вісник Причорномор’я. – 2012. - № 65. - С. 63-66.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2667 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Одеський державний аграрний університет
|
|