Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу
Проблемы учета запасов на предприятиях ресторанного бизнесу Problems in accounting for inventories in the restaurant business enterprises |
|
Creator |
Степова, Т.Г.
Степовая, Т.Г. Stepova, T. |
|
Subject |
запаси
товари сировина об’єкти ресторанного господарства виробництво ціноутворення методика обліку запасы товары сырье объекты ресторанного хозяйства производство ценообразование методика учета stocks commodities materials facilities restaurant management production pricing methods of accounting |
|
Description |
Розглядаються дискусійні питання щодо оцінки сировини та товару; використання системи рахунків для узагальнення інформації про матеріальні ресурси в підприємствах ресторанного господарства.
Рассматриваются дискуссионные вопросы оценки сырья и товаров; использования системы счетов для обобщения информации о материальных ресурсах в предприятиях ресторанного хозяйства. Discussion on the evaluation of raw materials and goods; using the system accounts for compiling information about material resources. |
|
Date |
2015-02-20T09:56:49Z
2015-02-20T09:56:49Z 2015 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Степова Т. Г. Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу / Т. Г. Степова // Зовнішні та внутрішні фактори впливу на економічну систему країн: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (м.Київ, 30-31 сїчня 2015 р.). – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2015. – Ч. 2. – С. 83 -85.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
ГО «Київський економічний науковий центр»
|
|