Запис Детальніше

Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу
Проблемы учета запасов на предприятиях ресторанного бизнесу
Problems in accounting for inventories in the restaurant business enterprises
 
Creator Степова, Т.Г.
Степовая, Т.Г.
Stepova, T.
 
Subject запаси
товари
сировина
об’єкти ресторанного господарства
виробництво
ціноутворення
методика обліку
запасы
товары
сырье
объекты ресторанного хозяйства
производство
ценообразование
методика учета
stocks
commodities
materials
facilities restaurant management
production
pricing
methods of accounting
 
Description Розглядаються дискусійні питання щодо оцінки сировини та товару; використання системи рахунків для узагальнення інформації про матеріальні ресурси в підприємствах ресторанного господарства.
Рассматриваются дискуссионные вопросы оценки сырья и товаров; использования системы счетов для обобщения информации о материальных ресурсах в предприятиях ресторанного хозяйства.
Discussion on the evaluation of raw materials and goods; using the system accounts for compiling information about material resources.
 
Date 2015-02-20T09:56:49Z
2015-02-20T09:56:49Z
2015
 
Type Other
 
Identifier Степова Т. Г. Проблеми обліку запасів на підприємствах ресторанного бізнесу / Т. Г. Степова // Зовнішні та внутрішні фактори впливу на економічну систему країн: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (м.Київ, 30-31 сїчня 2015 р.). – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2015. – Ч. 2. – С. 83 -85.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787
 
Language uk
 
Publisher ГО «Київський економічний науковий центр»