Запис Детальніше

Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств
 
Creator Криворак, А.Д.
Сорока, Л.М.
 
Description Розглянуто актуальні питання, які пов’язані з забезпеченням підприємств молокопереробної галузі сировинними ресурсами. Особливу увагу приділено якості молока, що поступає на переробні підприємства. Авторами обґрунтовано вплив якості сировини на конкурентоспроможність підприємства.

This article examines essential questions related to software companies’ dairy industry resources. The great attention is presented to the quality of milk, which comes to processing plants. Reasonably influence of the quality of resources on the competitiveness of enterprises is grounded by the authors.
 
Date 2015-06-15T12:57:07Z
2015-06-15T12:57:07Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Криворак А. Д. Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств / А. Д. Криворак, Л. М. Сорока // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 1 (48). – С. 116-120.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3135
 
Language uk
 
Publisher Одеський національний економічний університет