Запис Детальніше

Розвиток економічного механізму екологічно спрямованої господарської діяльності у сфері промислового застосування льоно- та коноплепродукції і відходів їх переробки

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток економічного механізму екологічно спрямованої господарської діяльності у сфері промислового застосування льоно- та коноплепродукції і відходів їх переробки
 
Creator Подлєсна, Василина Георгіївна
Подлесная, Василиса Георгиевна
Podliesna, Vasylyna Heorhiivna
 
Subject економічні інструменти
экономические инструменты
economic instruments
галузь льонарства
отрасль льноводства
flax industry
коноплярство
коноплеводство
виробництво готових тканин
производство готовых тканей
production of finished fabrics
 
Description В статті розглянуто необхідність та основні проблеми розвитку екологічно спрямованого промислового застосування льоно- та коноплепродукції, відходів їх переробки. Запропоновано економічні інструменти, які в сучасних умовах мають складати основу економічного механізму екологічно спрямованої господарської діяльності в сфері промислового застосування льоно- та коноплепродукції і відходів їх переробки.
В статье рассмотрена необходимость и основные проблемы развития экологически направленного промышленного применения льно- и коноплепродукции, отходов их переработки. Предложены экономические инструменты, которые в современных условиях должны быть основой экономического механизма экологически направленной хозяйственной деятельности в сфере промышленного применения льно- и коноплепродукции и отходов их переработки.
 
Publisher "ВТД "Університетська книга"
 
Date 2011-03-10T11:12:33Z
2011-03-10T11:12:33Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Подлєсна, В.Г. Розвиток економічного механізму екологічного спрямованої господарської діяльності у сфері промислового застосування льоно- та коноплепродукції і відходів їх переробки [Текст] / В.Г. Подлєсна // Механізм регулювання економіки. — 2006. — №2. — С.210 - 216.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3640
 
Language uk