Запис Детальніше

Особливості діяльності підприємств м’ясопереробної галузі як об’єкту формування внутрішнього економічного механізму

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості діяльності підприємств м’ясопереробної галузі як об’єкту формування внутрішнього економічного механізму
Особенности деятельности предприятий мясоперерабатывающей отрасли как объекта формирования внутреннего экономического механизма
Features of activity of the enterprises of meat processing industry as an object of forming internal economic mechanism
 
Creator Своробович, Л.М.
Своробович, Л.Н.
Svorobovich, L.
 
Subject підприємство
м’ясопереробна галузь
внутрішньо економічний механізм м’ясопереробних підприємств
предприятие
мясоперерабатывающая отрасль
внутренне экономический механизм мясоперерабатывающих предприятий
the company
the meat processing industry
internally, the economic mechanism of meat processing enterprises
 
Description http://vsed.oneu.edu.ua
У статті досліджено основні тенденції розвитку м’ясопереробної галузі України та визначено нагальні проблеми і особливості її функціонування в сучасних умовах господарювання, що визначають особливий підхід та основні напрямки формування мотиваційної складової внутрішнього економічного механізму м’ясопереробних підприємств.
В статье исследованы основные тенденции развития мясоперерабатывающей отрасли Украины и определены насущные проблемы и особенности ее функционирования в современных условиях хозяйствования определяют особый подход и основные направления формирования мотивационной составляющей внутреннего экономического механизма мясоперерабатывающих предприятий.
This article explores the major trends in the meat-processing industry of Ukraine and determines the urgent problems and peculiarities of its functioning in the contemporary economy, which define the specific approach and main directions of motivational component of internal economic mechanism meat processing plants forming.
 
Date 2015-09-15T11:31:50Z
2015-09-15T11:31:50Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Своробович Л. М. Особливості діяльності підприємств м’ясопереробної галузі як об’єкту формування внутрішнього економічного механізму / Л. М. Своробович // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 3 (54). – С. 150-157.
2313-4569
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3586
 
Language uk
 
Publisher Одеський національний економічний університет