Запис Детальніше

Визначення конкурентних переваг та оцінка потенціалу конкурентоспроможності олійно-жирових підприємств

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення конкурентних переваг та оцінка потенціалу конкурентоспроможності олійно-жирових підприємств
Определение конкурентных преимуществ и оценка потенциала конкурентоспособности масложировых предприятий
The determination of competitive advantages and the assessment of potential competitiveness of oil and fat enterprises
 
Creator Дуранова, Т.А.
Дуранова, Т.А.
Duranova, T.
 
Subject конкурентні переваги
рівень потенціалу конкурентоспроможності
олійно-жирові підприємства
конкурентные преимущества
уровень потенциала конкурентоспособности
масложировые предприятия
competitive advantage
level of potential competitiveness
oil and fat enterprise
 
Description У статті виконано розрахунок оцінки потенціалу конкурентоспроможності десяти провідних олійно-жирових підприємств України на основі матричної моделі дослідження. Визначені конкурентні переваги та інтегральні показники конкурентоспроможності, що надало можливість виявити лідерів та аутсайдерів на ринку олійно-жирової продукції. Проведено порівняння рівня потенціалу конкурентоспроможності підприємств у різні роки та виявлено, які його складові розвинуті краще, а яким слід приділити більше уваги для покращення результату.
В статье выполнен расчет оценки потенциала конкурентоспособности десяти ведущих масложировых предприятий Украины на основе матричной модели исследования. Определены конкурентные преимущества и интегральные показатели конкурентоспособности, что позволило выявить лидеров и аутсайдеров на рынке масложировой продукции. Проведено сравнение уровня потенциала конкурентоспособности предприятий в разные годы и выявлено, какие его составляющие развиты лучше, а каким следует уделить больше внимания для улучшения результата.
The article provides calculations of the assessment of competitiveness capacity of the top ten oil and fat enterprises in Ukraine on the basis of the matrix model of study. Competitive advantage and integral indicators of competitiveness, which revealed the leaders and outsiders at the market of oil and fat products are identified. Comparison of the level of potential competitiveness of enterprises in different years revealed which components are better developed, and which should be paid more attention to in order to improve the result.
 
Date 2015-09-16T10:07:30Z
2015-09-16T10:07:30Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Дуранова Т. А. Визначення конкурентних переваг та оцінка потенціалу конкурентоспроможності олійно-жирових підприємств / Т. А. Дуранова // Науковий вісник Буковинського державного фінансово-економічного університету. Серія: Економічні науки: збірник наукових праць. – 2015. - Вип. 28. - Ч. 3.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3611
 
Language uk
 
Publisher Буковинський державний фінансово-економічний університет