Запис Детальніше

Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий
 
Creator Молла, М.Г.
Молла, М.Г.
Molla, M.
 
Subject quality
competition
dairy industry
якість
конкуренція
молокопереробна галузь
качество
конкуренция
молокоперерабатывающая отрасль
 
Description Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses.
В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві.
В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии.
 
Date 2015-10-26T09:03:26Z
2015-10-26T09:03:26Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Molla M. Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises / M. Molla // Economics of enterprise: modern challenges in theory and practice: thesis of the IInd International Conference hold at the Odessa National Economic University (September 26-27, 2013). – 2013. – P. 63-64.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877
 
Language en
 
Publisher University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften