Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий |
|
Creator |
Молла, М.Г.
Молла, М.Г. Molla, M. |
|
Subject |
quality
competition dairy industry якість конкуренція молокопереробна галузь качество конкуренция молокоперерабатывающая отрасль |
|
Description |
Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses.
В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві. В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии. |
|
Date |
2015-10-26T09:03:26Z
2015-10-26T09:03:26Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Molla M. Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises / M. Molla // Economics of enterprise: modern challenges in theory and practice: thesis of the IInd International Conference hold at the Odessa National Economic University (September 26-27, 2013). – 2013. – P. 63-64.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877 |
|
Language |
en
|
|
Publisher |
University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften
|
|