Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
DSpace at ONEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий | |
| Creator | Молла, М.Г. Молла, М.Г. Molla, M. | |
| Subject | quality competition dairy industry якість конкуренція молокопереробна галузь качество конкуренция молокоперерабатывающая отрасль | |
| Description | Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses. В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві. В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии. | |
| Date | 2015-10-26T09:03:26Z 2015-10-26T09:03:26Z 2013 | |
| Type | Other | |
| Identifier | Molla M. Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises / M. Molla // Economics of enterprise: modern challenges in theory and practice: thesis of the IInd International Conference hold at the Odessa National Economic University (September 26-27, 2013). – 2013. – P. 63-64. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877 | |
| Language | en | |
| Publisher | University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften | |
