Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
DSpace at ONEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises | |
| Creator | Молла, М.Г. Молла, М.Г. Molla, M. | |
| Subject | якість конкуренція молокопереробна галузь качество конкуренция молокоперерабатывающая отрасль quality competition dairy industry | |
| Description | В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві. В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии. Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses. | |
| Date | 2015-10-26T09:06:51Z 2015-10-26T09:06:51Z 2013 | |
| Type | Article Other | |
| Identifier | Молла М. Г. Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств / М. Г. Молла // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 53-55. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Атлант | |
