Запис Детальніше

Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
 
Creator Молла, М.Г.
Молла, М.Г.
Molla, M.
 
Subject якість
конкуренція
молокопереробна галузь
качество
конкуренция
молокоперерабатывающая отрасль
quality
competition
dairy industry
 
Description В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві.
В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии.
Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses.
 
Date 2015-10-26T09:06:51Z
2015-10-26T09:06:51Z
2013
 
Type Article
Other
 
Identifier Молла М. Г. Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств / М. Г. Молла // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 53-55.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878
 
Language uk
 
Publisher Атлант