Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises |
|
Creator |
Молла, М.Г.
Молла, М.Г. Molla, M. |
|
Subject |
якість
конкуренція молокопереробна галузь качество конкуренция молокоперерабатывающая отрасль quality competition dairy industry |
|
Description |
В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві.
В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии. Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses. |
|
Date |
2015-10-26T09:06:51Z
2015-10-26T09:06:51Z 2013 |
|
Type |
Article
Other |
|
Identifier |
Молла М. Г. Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств / М. Г. Молла // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 53-55.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Атлант
|
|