Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України
Перспективы повышения качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины Perspectives for the quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine |
|
Creator |
Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М. Teleshevska, S. |
|
Subject |
сталий розвиток
промислові підприємства хлібопекарська промисловість устойчивое развитие промышленные предприятия хлебопекарная промышленность sustainable development industrial enterprises baking industry |
|
Description |
В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях. In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises. |
|
Date |
2015-10-26T09:23:03Z
2015-10-26T09:23:03Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Телешевська С. М. Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України / С. М. Телешевська // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 55-57.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3881 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Атлант
|
|