Запис Детальніше

Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України
Перспективы повышения качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины
Perspectives for the quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine
 
Creator Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М.
Teleshevska, S.
 
Subject сталий розвиток
промислові підприємства
хлібопекарська промисловість
устойчивое развитие
промышленные предприятия
хлебопекарная промышленность
sustainable development
industrial enterprises
baking industry
 
Description В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
 
Date 2015-10-26T09:23:03Z
2015-10-26T09:23:03Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Телешевська С. М. Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України / С. М. Телешевська // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 55-57.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3881
 
Language uk
 
Publisher Атлант