Запис Детальніше

Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції
Повышение уровня устойчивого развития хлебопекарных предприятий путем улучшения качества продукции
Increasing the level of sustainable development of the baking enterprises by improving the quality of products
 
Creator Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М.
Teleshevska, S.
 
Subject сталий розвиток
промислові підприємства
хлібопекарська промисловість
устойчивое развитие
промышленные предприятия
хлебопекарная промышленность
sustainable development
industrial enterprises
baking industry
 
Description В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
 
Date 2015-10-26T09:28:01Z
2015-10-26T09:28:01Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Телешевська С. М. Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції / С. М. Телешевська, Є. Б. Мельник // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18-19 вересня 2014 року). – Одеса: Атлант, 2014. – С. 22-23.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882
 
Language uk
 
Publisher Атлант