Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції
Повышение уровня устойчивого развития хлебопекарных предприятий путем улучшения качества продукции Increasing the level of sustainable development of the baking enterprises by improving the quality of products |
|
Creator |
Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М. Teleshevska, S. |
|
Subject |
сталий розвиток
промислові підприємства хлібопекарська промисловість устойчивое развитие промышленные предприятия хлебопекарная промышленность sustainable development industrial enterprises baking industry |
|
Description |
В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях. In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises. |
|
Date |
2015-10-26T09:28:01Z
2015-10-26T09:28:01Z 2014 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Телешевська С. М. Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції / С. М. Телешевська, Є. Б. Мельник // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18-19 вересня 2014 року). – Одеса: Атлант, 2014. – С. 22-23.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Атлант
|
|