Запис Детальніше

The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine
Підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України
Повышение качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины
 
Creator Teleshevska, S.
Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М.
 
Subject sustainable development
industrial enterprises
baking industry
сталий розвиток
промислові підприємства
хлібопекарська промисловість
устойчивое развитие
промышленные предприятия
хлебопекарная промышленность
 
Description In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
 
Date 2015-10-26T09:33:27Z
2015-10-26T09:33:27Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Teleshevska S. The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine / S. Teleshevska // Thesis of the IInd International Conference “Economics of Enterprise: Modern Challenges in Theory and Practice” hold at the Odessa National Economic University ( September 26-27, 2013 ). – 2013. – P. 71-72.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883
 
Language en
 
Publisher University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften