The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine
Підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України Повышение качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины |
|
Creator |
Teleshevska, S.
Телешевська, С.М. Телешевская, С.М. |
|
Subject |
sustainable development
industrial enterprises baking industry сталий розвиток промислові підприємства хлібопекарська промисловість устойчивое развитие промышленные предприятия хлебопекарная промышленность |
|
Description |
In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах. В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях. |
|
Date |
2015-10-26T09:33:27Z
2015-10-26T09:33:27Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Teleshevska S. The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine / S. Teleshevska // Thesis of the IInd International Conference “Economics of Enterprise: Modern Challenges in Theory and Practice” hold at the Odessa National Economic University ( September 26-27, 2013 ). – 2013. – P. 71-72.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883 |
|
Language |
en
|
|
Publisher |
University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften
|
|