Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанної індустрії
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанної індустрії
Направления повышения эффективности хозяйственной деятельности предприятий ресторанной индустрии Directions of increase of efficiency of economic activities of enterprises restaurant industry |
|
Creator |
Хованська, А.О.
|
|
Subject |
економічна ефективність
рентабельність ринок послуг ресторанного господарства калькулювання витрат інвестиційне проектування экономическая эффективность рентабельность рынок услуг общественного питания калькулирования затрат инвестиционное проектирование economic efficiency profitability market catering services calculation of costs investment planning |
|
Description |
У роботі досліджуються теоретичні основи ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу. Аналізується стан фінансово-господарської діяльності кафе «Одін» за останні два роки. Обґрунтовуються пропозиції із впровадження інвестиційного проекту, щодо реконструкції літнього майданчику кафе. За результатами дослідження підрахована економічна доцільність впровадження інвестиційного проекту, проаналізовано структуру та обсяг необхідних інвестиційних та операційних витрат, за допомогою методу розрахунку чистої приведеної вартості (NPV), обґрунтована прибутковість даного проекту.
В работе исследуются теоретические основы эффективности операционной деятельности предприятий ресторанного бизнеса. Анализируется состояние финансово-хозяйственной деятельности кафе «Один» за последние два года. Обосновываются предложения по внедрению инвестиционного проекта, по реконструкции летней площадки кафе. По результатам исследования подсчитана экономическая целесообразность внедрения инвестиционного проекта, анализ структуры и объем необходимых инвестиционных и операционных расходов, с помощью метода расчета чистой приведенной стоимости (NPV), обоснована доходность данного проекта. We study the theoretical basis of the operational efficiency of enterprises catering. Analyzes the state of the financial and economic activities Cafe "A" for the past two years. The offers for the implementation of the investment project for the reconstruction of outdoor area cafe. The study calculated the economic feasibility of the investment project, the analysis of the structure and the amount of required investment and operating costs, the method of calculation of the net present value (NPV), the profitability of the project justified. |
|
Date |
2015-11-23T11:37:57Z
2015-11-23T11:37:57Z 2015 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4151
|
|
Language |
uk
|
|