Запис Детальніше

Особливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловості

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловості
Особенности эффективного использования производственного капитала в пищевой промышленности
Features effective use of productive capital in food industry
 
Creator Волчек, Р.М.
Волчек, Р.Н.
Volchek, R.
 
Description Розглянуто роль ефективного використання виробничого капіталу, як одного з чинників, що дає змогу підвищити прибуток та покращити ефективність діяльності у харчовій галузі. Проведено аналіз факторів, що впливають на рентабельність виробничого капіталу.
Рассмотрена роль эффективного использования производственного капитала, как одного из факторов, что дает возможность повысить прибыль и улучшить эффективность деятельности в пищевой отрасли. Проведен анализ факторов, влияющих на рентабельность производственного капитала.
In the offered article, the author examines the role of use of production capital, as one of the factors, that makes possible to increase profit and to improve efficiency of activity in food branch. Analysis of factors, which influence to profitableness of production capital.
 
Date 2015-12-07T11:20:03Z
2015-12-07T11:20:03Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Волчек Р. М. Особливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловості / Р. М. Волчек // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2005. – Вип. 20. – С. 81-86.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4252
 
Language uk
 
Publisher Одеський державний економічний університет