Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу
|
|
Creator |
Гусєва, О.В.
Мосійчук, В.С. Тимошенко, Г.В. Шарпан, О.Б. |
|
Subject |
Публикации в других изданиях
|
|
Description |
Розглянуто можливість визначення функціонального стану фруктів за модулем і фазою їх імпедансу, отриманих за вимірюванням на трьох частотах 20, 100 та 500 кГц. Функціональний стан визначався за динамікою параметрів електричного імпедансу під час деструктивних процесів, викликаних дегідратацією та гниттям. На основі експериментально отриманих даних на трьох частотах змодельовані зміни амплітудно– та фазочастотної характеристик. Визначено характерні критерії, за якими можливо виконувати оцінку функціонального стану продуктів.
|
|
Date |
2014
|
|
Type |
Статья
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/41697/1/740-radap.pdf
Гусєва, О.В. и Мосійчук, В.С. и Тимошенко, Г.В. и Шарпан, О.Б. (2014) Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу. Вісник НТУУ \"КПІ\". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування (56). |
|
Relation |
http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/754
http://eprints.kname.edu.ua/41697/ |
|