Запис Детальніше

Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу
 
Creator Гусєва, О.В.
Мосійчук, В.С.
Тимошенко, Г.В.
Шарпан, О.Б.
 
Subject Публикации в других изданиях
 
Description Розглянуто можливість визначення функціонального стану фруктів за модулем і фазою їх імпедансу, отриманих за вимірюванням на трьох частотах 20, 100 та 500 кГц. Функціональний стан визначався за динамікою параметрів електричного імпедансу під час деструктивних процесів, викликаних дегідратацією та гниттям. На основі експериментально отриманих даних на трьох частотах змодельовані зміни амплітудно– та фазочастотної характеристик. Визначено характерні критерії, за якими можливо виконувати оцінку функціонального стану продуктів.
 
Date 2014
 
Type Статья
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/41697/1/740-radap.pdf
Гусєва, О.В. и Мосійчук, В.С. и Тимошенко, Г.В. и Шарпан, О.Б. (2014) Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу. Вісник НТУУ \"КПІ\". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування (56).
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/754
http://eprints.kname.edu.ua/41697/