Запис Детальніше

Освітня політика в країнах Західної Європи у формуванні вимог до професійної підготовки дошкільних педагогів

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/9152/
 
Title Освітня політика в країнах Західної Європи у формуванні вимог до професійної підготовки дошкільних педагогів
Education policy in Western Europe IN FORMATION training requirements Preschool Educators
Образовательная политика в странах Западной Европы в формировании требований к профессиональной подготовки дошкольных педагогов
 
Creator Мельник, Наталія Іванівна
 
Subject Міжнародні
 
Description В статті встановлено, що основними положеннями освітньої політики в країнах Західної Європи щодо професійної підготовки педагогів, в тому числі і дошкільних є концептуалізація, професіоналізація та оптимізація навчального процесу у вищій школі на засадах діяльнісного, компетентнісного та особистісно орієнтованого підходів з урахуванням глобалізації європейського освітнього простору, розширенням та зростаючою конкуренцією на європейському ринку праці.
The paper found that the main provisions of educational policy in Western Europe on the training of teachers, including pre-school is the conceptualization, professionalization and optimization of educational process in higher education on the basis of activity, competence and personality oriented approaches and the globalization of European education, expansion and growing competition in the European labor market.
В статье установлено, что основными положениями образовательной политики в странах Западной Европы по профессиональной подготовке педагогов, в том числе и дошкольных является концептуализация, профессионализация и оптимизация учебного процесса в высшей школе на основе деятельностного, компетентностного и личностно ориентированного подходов с учетом глобализации европейского образовательного пространства, расширением и растущей конкуренцией на европейском рынке труда.
 
Publisher ГО «Київська наукова організація педагогіки та психології»
 
Date 2015-02-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/9152/1/MelnyK_N_Education_policy_PI.pdf
Мельник, Наталія Іванівна (2015) Освітня політика в країнах Західної Європи у формуванні вимог до професійної підготовки дошкільних педагогів Сучасні тенденції та фактори розвитку педагогічних та психологічних наук: Матер. міжн. наук.-практ. конф.. с. 73-76.