Аналіз ефективності використання виробничого потенціалу м’ясопереробними підприємствами Південного регіону
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ефективності використання виробничого потенціалу м’ясопереробними підприємствами Південного регіону
Анализ эффективности использования производственного потенциала мясоперерабатывающими предприятиями Южного региона The analysis of efficiency of use of industrial potential of meat-processing enterprises of the Southern region |
|
Creator |
Коляда, А.Л.
Коляда, А.Л. Koliada, A. |
|
Subject |
ефективність
виробничий потенціал виробничі ресурси эффективность производственный потенциал производственные ресурсы efficiency production capacity production resources |
|
Description |
Від рівня ефективності використання виробничого потенціалу значною мірою залежить успішність функціонування підприємства, а саме рівень прибутковості, ділової активності та фінансової стійкості. Цієї мети можна досягти: відслідковуючи динаміку основних показників, які відображають ефективність використання виробничих ресурсів; ідентифікування чинників, які зумовили виникнення відповідних тенденцій в розвитку підприємства; вживання заходів спрямованих на їх ліквідування; мобілізація наявних резервів.
От уровня эффективности использования производственного потенциала в значительной степени зависит успешность функционирования предприятия, а именно уровень прибыльности, деловой активности и финансовой устойчивости. Этой цели можно достичь: отслеживая динамику основных показателей, отражающих эффективность использования производственных ресурсов; идентификации факторов, которые обусловили возникновение соответствующих тенденций в развитии предприятия; принятие мер направленных на их ликвидацию; мобилизация имеющихся резервов. The level of efficiency of use of productive capacity depends largely on the successful functioning of a company, namely profitability, business activity and financial stability. This can be achieved: by tracking the dynamics of the main indicators reflecting the efficiency of using production resources; identify the factors that led to the emergence of trends in the development of the company; the adoption of measures aimed at their elimination; the mobilization of existing reserves. |
|
Date |
2016-01-05T10:12:57Z
2016-01-05T10:12:57Z 2015 |
|
Type |
Article
Other |
|
Identifier |
Коляда А. Л. Аналіз ефективності використання виробничого потенціалу м’ясопереробними підприємствами Південного регіону / А. Л. Коляда // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку: І Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 11 грудня 2015 р.). – Чернігів: Чернігівський державний технологічний університет, 2015. – С. 144-145.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4393 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Чернігівський державний технологічний університет
|
|