Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі
|
|
Creator |
Лагодієнко, В.В.
Орел, В.М. |
|
Subject |
Точка зрения
|
|
Description |
Розглянуто питання розвитку інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств. Проведено дослідження важливих проблем інноваційної діяльності та запропоновано шляхи її активізації, що дасть змогу значно підвищити рівень інноваційної активності даних підприємств. Рассмотрены вопросы развития инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий. Проведены исследования важных проблем инновационной деятельности и предложены пути ее активизации, что позволит значительно повысить уровень инновационной активности данных предприятий. The question of innovation meat processing plants. Past studies of important problems of innovation and the ways of its activation, which will significantly increase the level of innovation activity of the enterprises. |
|
Date |
2016-01-25T13:53:14Z
2016-01-25T13:53:14Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі / В.В. Лагодієнко, В.М. Орел // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 223-225. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93222 338.43.01:636.2:658.512 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Культура народов Причерноморья
|
|
Publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
|
|