Запис Детальніше

Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі
 
Creator Лагодієнко, В.В.
Орел, В.М.
 
Subject Точка зрения
 
Description Розглянуто питання розвитку інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств.
Проведено дослідження важливих проблем інноваційної діяльності та запропоновано шляхи її
активізації, що дасть змогу значно підвищити рівень інноваційної активності даних підприємств.
Рассмотрены вопросы развития инновационной деятельности мясоперерабатывающих
предприятий. Проведены исследования важных проблем инновационной деятельности и предложены
пути ее активизации, что позволит значительно повысить уровень инновационной активности данных
предприятий.
The question of innovation meat processing plants. Past studies of important problems of innovation
and the ways of its activation, which will significantly increase the level of innovation activity of the enterprises.
 
Date 2016-01-25T13:53:14Z
2016-01-25T13:53:14Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі / В.В. Лагодієнко, В.М. Орел // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 223-225. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1562-0808
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93222
338.43.01:636.2:658.512
 
Language uk
 
Relation Культура народов Причерноморья
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України