Запис Детальніше

Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре
 
Creator Манк, В.В.
Точкова, О.В.
Жеплінська, М.М.
Копиленко, А.В.
Черчович, О.Є.
 
Subject амарантова олія
яблучно-морквяне пюре
кислотне число
антиоксидантна активність
amaranth oil
apple-carrot puree
acidvalue
antioxidant activity
 
Description В тезах представлено використання амарантової олії як добавка до яблучно-морквяного пюре з метою збагачення корисними сполуками амаранту.
In theses the use of amaranth oil is presented as addition to the apple-carrot puree with the aim of enriching useful connections to the amaranth.
 
Publisher НТУУ "КПІ"
 
Date 2016-01-27T08:10:45Z
2016-01-27T08:10:45Z
2014-11-20
 
Type Other
 
Identifier Манк, О.В. Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре /В.В. Манк, О.В. Точкова, М.М. Жеплінська, А.В. Копиленко, О.Є. Черчович //Збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання", 20-21 листопада 2014 р. -К.: НТУУ "КПІ". - С.123-124.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9153
 
Language uk