Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре
|
|
Creator |
Манк, В.В.
Точкова, О.В. Жеплінська, М.М. Копиленко, А.В. Черчович, О.Є. |
|
Subject |
амарантова олія
яблучно-морквяне пюре кислотне число антиоксидантна активність amaranth oil apple-carrot puree acidvalue antioxidant activity |
|
Description |
В тезах представлено використання амарантової олії як добавка до яблучно-морквяного пюре з метою збагачення корисними сполуками амаранту.
In theses the use of amaranth oil is presented as addition to the apple-carrot puree with the aim of enriching useful connections to the amaranth. |
|
Publisher |
НТУУ "КПІ"
|
|
Date |
2016-01-27T08:10:45Z
2016-01-27T08:10:45Z 2014-11-20 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Манк, О.В. Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре /В.В. Манк, О.В. Точкова, М.М. Жеплінська, А.В. Копиленко, О.Є. Черчович //Збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання", 20-21 листопада 2014 р. -К.: НТУУ "КПІ". - С.123-124.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9153 |
|
Language |
uk
|
|