Запис Детальніше

Спрощена система оподаткування як інструмент податкової політики в транзитивній економіці

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спрощена система оподаткування як інструмент податкової політики в транзитивній економіці
 
Creator Сідляр, В.В.
 
Subject Проблеми финансов, бухгалтерского учета и аудита в современных условиях – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
 
Description Податкова система держави повинна активно використовуватись для подолання тимчасових негараздів в економіці, характерних для транзитивної системи, і тим самим сприяти побудові ринкових відносин. Податкова політика, яка розробляється урядом, має враховувати не тільки інтереси всіх суб'єктів оподаткування, а й забезпечувати формування стабільної податкової системи й водночас активно впливати на економіку, реагуючи на її зміни.
Налоговая система государства должна активно использоваться для преодоления временных неурядиц в экономике, характерных для транзитивной системы, и тем самым способствовать построению рыночных отношений. Налоговая политика, которая разрабатывается правительством, должна учитывать не только интересы всех субъектов налогообложения, но и обеспечивать формирование стабильной налоговой системы и в то же время активно влиять на экономику, реагируя на ее изменения.
 
Date 2016-02-09T17:34:23Z
2016-02-09T17:34:23Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Спрощена система оподаткування як інструмент податкової політики в транзитивній економіці / В.В. Сідляр // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 102. — С. 244-246. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.
1562-0808
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/94125
 
Language uk
 
Relation Культура народов Причерноморья
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України