Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості
|
|
Creator |
Волков, М.А.
|
|
Subject |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
|
|
Description |
У статті розглянуто науково-методичні аспекти корпоративного управління ризиками в харчових компаніях. Розроблено класифікацію корпоративних ризиків по видам й ознакам. Запропоновано концепцію побудови корпоративної стратегії управління ризиками в великих харчових компаніях.
В статье рассмотрены научно-методические аспекты корпоративного управления рисками в пищевых компаниях. Разработана классификация корпоративных рисков по видам и признакам. Предложена концепция построения корпоративной стратегии управления рисками в крупных пищевых компаниях. The article considers methodological aspects of corporate risk management in food companies. The classification of corporate risks and characteristics. The concept of building a corporate risk management strategy in the large food companies. |
|
Date |
2016-02-12T07:57:37Z
2016-02-12T07:57:37Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості / М.А. Волков// Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 274. — С. 144-148. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.
1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/94808 338.48 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Культура народов Причерноморья
|
|
Publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
|
|