Запис Детальніше

Авторська методика щодо формування ключових компетентностей фахівців ресторанного сервісу

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/2646/
 
Title Авторська методика щодо формування ключових компетентностей фахівців ресторанного сервісу
Авторская методика формирования ключевых компетентности специалистов ресторанного сервиса
Authoring methodology on the formation of key competencies of restaurant service specialists
 
Creator Кравець, С.Г.
 
Subject 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description У статті теоретично обґрунтовано авторську методику щодо формування ключових компетентностей фахівців ресторанного сервісу та експериментально підтверджено результативність її впровадження у професійно-технічних навчальних закладах.
В статье теоретически обоснована авторская методика по формированию ключевых компетентностей специалистов ресторанного сервиса и экспериментально подтверждено результативность ее внедрения в профессионально-технических учебных заведениях.
In this article is theoretically grounded author's method for the formation of key competencies of specialists of restaurant service and experimentally verified the effectiveness of its implementation in vocational schools.
 
Publisher Видавництво НПУ ім М. П.Драгоманова
 
Date 2013
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/2646/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_4.pdf
Кравець, С.Г. (2013) Authoring methodology on the formation of key competencies of restaurant service specialists Scientific Journal, 39 (39). pp. 114-119.