Організаційно-методичні засади формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу у вищих професійних училищах
Електронна бібліотека НАПН України
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Relation |
http://lib.iitta.gov.ua/2649/
|
|
Title |
Організаційно-методичні засади формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу у вищих професійних училищах
Организационно-методические основы формирования ключевых компетенций специалистов ресторанного сервиса в высших профессиональных училищах Organizational and methodological basis for the formation key competencies specialists restaurant service in higher vocational schools |
|
Creator |
Кіндзерська, С.Г.
|
|
Subject |
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
|
|
Description |
У статті проаналізовано сутність і класифікація поняття «ключові компетенції» в системі професійно-технічної освіти, наведено перелік ключових компетентностей для професійної підготовки фахівців ресторанного сервісу, обґрунтовано роль ключових компетентностей в оновленні змісту підготовки фахівців ресторанного сервісу
В статье проанализированы сущность и классификация понятия «ключевые компетенции» в системе профессионально-технического образования, приведен перечень ключевых компетентностей для профессиональной подготовки специалистов ресторанного сервиса, обоснована роль ключевых компетентностей в обновлении содержания подготовки специалистов ресторанного сервиса The article analyzes essence and classification of understanding the concept of «key competence» in the vocational education, a list of key competencies for the professional training of specialists for restaurant service, proves the role of key competencies to update the content professional training of specialists for restaurant service. |
|
Publisher |
Інститут вищої освіти НАПН України
Институт высшего образования НАПН Украины Institute for Higher Education NAPS of Ukraine |
|
Date |
2010
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://lib.iitta.gov.ua/2649/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_7.pdf
Кіндзерська, С.Г. (2010) Organizational and methodological basis for the formation key competencies specialists restaurant service in higher vocational schools Thematic publication "Higher Education in Ukraine's integration into the European educational space", 5 (5). pp. 430-436. |
|