Запис Детальніше

Формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу: орієнтація на європейські вимоги

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/2650/
КВ № 2704
 
Title Формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу: орієнтація на європейські вимоги
Формирование ключевых компетенций специалистов ресторанного сервиса: ориентация на европейские требования
Forming the core competencies specialists restaurant service orientation to European requirements
 
Creator Кіндзерська, С.Г.
 
Subject 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description У статті обґрунтовано актуальність формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу у закладах професійно-технічної освіти у контексті європейських орієнтирів та викликів ринку праці
В статье обоснована актуальность формирования ключевых компетенций специалистов ресторанного сервиса в заведениях профессионально-технического образования в контексте европейских ориентиров и вызовов рынка труда
In the article the relevance of the formation of the key competencies of restaurant service specialists in vocational education in the context of European goals and challenges of the labor market
 
Publisher Педагогічна преса
Педагогическая пресса
Pedagogical Press
 
Date 2011
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/2650/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_8.pdf
Кіндзерська, С.Г. (2011) Forming the core competencies specialists restaurant service orientation to European requirements Vocational education, 1 (1). pp. 16-19.