Запис Детальніше

Використання інноваційних педагогічних технологій як основа розвитку педагогічної майстерності викладача

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/2936/
 
Title Використання інноваційних педагогічних технологій як основа розвитку педагогічної майстерності викладача
 
Creator Кутова, О.М.
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
3 Social Sciences
7 The Arts. Recreation. Entertainment. Architecture.
 
Description Курс “Педагогічна майстерність”, і навіть окрема дисципліна “Педагогічна техніка”, необхідні в системі професійної педагогічної підготовки фахівців для всіх типів навчально-виховних закладів. Отже, педагогічна майстерність викладача вищого навчального закладу є складовою професіоналізму фахівців, від рівня оволодіння ним педагогічними технологіями залежить якість підготовки фахівців у вищому навчальному закладі. Педагогічну майстерність доцільно розглядати не тільки як високий ступінь оволодіння професійними знаннями, уміннями та навичками, але і як відповідність певної сукупності вимог, що висувається перед викладачем вищого навчального закладу системою освіти України.
 
Publisher Мистецький інститут художнього моделювання та дизайну ім. С. Далі
 
Date 2012
 
Type Book Section
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/2936/1/C%D1%82_%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B3_%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3_%D0%9A%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0_Microsoft_Word.pdf
Кутова, О.М. (2012) Використання інноваційних педагогічних технологій як основа розвитку педагогічної майстерності викладача In: Тенденції розвитку вітчизняного дизайну та дизайн-освіти у вимірах сучасності. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції. Мистецький інститут художнього моделювання та дизайну ім. С. Далі, м.Київ, Україна, pp. 89-92.